112Gelderland

Elst - Mislukte straatroof Elst, politie zoekt getuigen

Twee onbekenden hebben in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 juli in Elst geprobeerd een 19-jarige jongen uit die plaats op straat te overvallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De 19-jarige liep vannacht rond 00.10 uur vanaf het station in Elst naar zijn huis. Toen hij over de Wuurde liep, hoorde hij voetstappen achter zich. Ter hoogte van de Griend wilde hij oversteken zodat de voetgangers achter hem konden passeren. Op dat moment kreeg hij van achteren een klap en werd hij bij zijn arm gepakt. De Elstenaar heeft zich vervolgens losgerukt en is gaan rennen. Twee mannen renden achter hem aan, maar kozen na een korte achtervolging kennelijk eieren voor hun geld en sloegen de Kievitshof in. Het slachtoffer heeft thuis direct de politie gebeld.   Het zou gaan om twee mannen met een donkere huidskleur. Heeft u iets gehoord of gezien, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek Bel dan naar 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.    

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten