112Gelderland

Ermelo - Politie houdt man aan voor rijden onder invloed, verlaten plaats van een ongeval en belediging

Agenten hielden op zondagochtend 24 juli een 21-jarige man uit Barneveld aan. Hij wordt ervan verdacht dat hij tegen een woning aanreed terwijl hij onder invloed van alcohol was. Na de aanrijding reed hij er vandoor. Toen hij later werd aangehouden beledigde hij agenten.

Omstreeks 6.30 uur kreeg de politie een melding dat op de Branderskamp een auto tegen een gevel was gereden. De auto was vervolgens verder gereden. Verschillende agenten gingen ter plaatse. Onderweg overlegden zij wat mogelijk rijrichtingen waren van de betrokken auto. Daarop pasten zij hun route aan. Deze strategie had succes want de auto kwam de agenten tegemoet op de Stationstraat. De auto reed een doodlopende parkeerplaats op, waarna de inzittenden de auto verlieten. De 21-jarige werd aangehouden omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had. Hij wordt er van verdacht dat hij de auto bestuurde. De man bleek ook te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 385 ugl.    

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten