112Gelderland

Harderwijk - Onderzoek naar gewapende overval op bedrijf

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een eetgelegenheid aan de Vondellaan in Harderwijk. Deze vond plaats op vrijdag 22 juli rond 22.20 uur.

In het bedrijf waren drie medewerkers aanwezig; op een gegeven moment was er een gemaskerde man binnengekomen die met een slagwapen vernielingen aanrichtte en een 22-jarige medewerker bedreigde. De overvaller ging er met wat geld vandoor; het is niet bekend in welke richting hij ging. De politie heeft nog wel Burgernet ingezet, maar dat heeft niet geleid tot het aantreffen van de dader.

Wel kon de politie op grond van onderzoek een signalement samenstellen: -Blanke man/jongen -Jaar of 17, maximaal 20 jaar -Geen gezichtsbeharing -ca. 1.80m -Slank postuur, niet dun, normaal -Kleding: donkergrijs vest met een rits en een capuchon, een blauwe spijkerbroek, zwarte Nikes, witte broekriem -Sprak goed Nederlands   Herkent u iemand die aan dit signalement voldoet of heeft u andere informatie die ons onderzoek kan helpen Bel dan met 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten