112Gelderland

Opnieuw verdachte aangehouden na mogelijk schietincident

Harderwijk - De politie heeft donderdagmiddag 31 januari opnieuw een verdachte aangehouden voor het incident waarbij eerder die dag waarschijnlijk geschoten is in een hotelkamer in Harderwijk.

Donderdag kreeg de politie kort na 07.00 uur een melding dat er in een hotelkamer een vechtpartij was geweest. Daarbij was mogelijk geschoten. Meerdere agenten gingen naar het pand en troffen een gewonde man aan. Hij bleek niet door vuurwapengebruik gewond te zijn. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn twee mannen aangehouden.

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in en heeft n verdachte heengezonden. Hij wordt nergens meer van verdacht. Later is wel een andere verdachte, een 27-jarige man uit Harderwijk, aangehouden nadat hij zichzelf aan het politiebureau had gemeld. Hij is net als de eerder aangehouden, 41-jarige man uit Harderwijk, ingesloten voor nader verhoor. Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie ervan uit dat er in de hotelkamer geschoten is. De precieze aanleiding van het incident is nog onduidelijk. Het politieonderzoek wordt voortgezet.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten