112Gelderland

Maasbommel - Vrouw overleden na steekincident

De politie is een onderzoek gestart na een steekincident op zaterdagochtend 16 juli aan de Velddijksestraat in Maasbommel. Daarbij is een 58-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen.

Die ochtend rond half acht kreeg de politie een melding dat er een steekincident had plaatsgevonden aan de Velddijksestraat. Toen agenten ter plekke kwamen troffen zij een zwaargewonde vrouw aan. De vrouw is ter plekke overleden aan haar verwondingen. De politie is direct een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het steekincident. Dit onderzoek is nog volop gaande. Zo wordt er onder andere in en rond de woning van het slachtoffer onderzoek gedaan. De politie komt graag in contact te komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken heeft. Hebt u informatie Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.   Zodra er meer informatie is over dit incident, wordt dit bericht aangevuld.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten