112Gelderland

Nijmegen - Beveiligers op station houden man aan voor bedreiging

Op donderdagavond 14 juli hielden beveiligers op de Tunnelweg een 36-jarige man uit Nijmegen aan voor bedreiging en het niet voldoen aan een aanwijzing om het station te verlaten.

De man was samen met een andere man het perron opgekomen zonder in te checken. De mannen blijken op het persoon niet van plan om in een trein te stappen of in te checken. Hierop wordt aan hen tot tweemaal toe de aanwijzing gegeven om het station te verlaten. Hier voldoen zij niet aan. Hierop wordt de politie gebeld. Dan verlaten beide mannen wel het station. Op de trappen naar de uitgang bedreigt de 36-jarige Nijmegenaar een van de beveiligers. Hierop houden de beveiligers hem aan en probeert hij er vandoor te gaan. Op de Tunnelweg stoppen zij de man en dragen hem over aan de politie. (/hk)De politie vindt agressie en geweld tegen hulpverleners onacceptabel. Hulpverleners hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd. Lees hier meer over geweld tegenover politie en hulpverleners.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten