112Gelderland

Apeldoorn - Politie zoekt getuigen straatroof

Onbekende man vroeg naar de weg maar beroofde onder bedreiging van een mes de tas van een vrouw.

Een 29-jarige vrouw uit Apeldoorn werd op maandag 11 jullie omstreeks 22.33 uur onder bedreiging van een mes beroofd van haar tas. De vrouw fietste over de kruising met de Mariastraat met de Rustenburglaan in Apeldoorn. Een onbekende man op de fiets kwam haar tegemoet en vroeg haar de weg. Toen de vrouw stopte om de man de weg te wijzen dwong hij haar onder bedreiging van een mes haar tas af te geven. In de tas zat onder andere haar telefoon. De vrouw is na de beroving hard weggefietst om de politie te kunnen bellen. Ze gaf als signalement van onbekende man het volgende door: - Getint uiterlijk - 1.70 meter lang - Slank postuur - Zwart kort haar - Ongeveer 17 jaar oud - Zwart gekleed - Verzorgd uiterlijk De man reed op een donkere fiets en sprak Nederlands. Het is onbekend welke richting hij is gefietst.  

Agenten hebben nog gezocht in de omgeving waar de straatroof is gepleegd echter geen bijzonderheden aangetroffen. Daarom een nadrukkelijk verzoek aan getuigen die iets van deze straatroof hebben gezien of  meer van weten van deze beroving om contact op te nemen. Dat kan via 0900 8844 of anoniem via Bel M. 0800 7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten