112Gelderland

Zutphen, Apeldoorn, Epse - Onderwerpen in Bureau GLD van 29 juni

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 18.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Zutphen, diefstal kleding Op zaterdagmorgen 14 mei stelen een man en een vrouw voor ruim 325,- aan kleding bij een zaak aan de Hofstraat in Zutphen. Het stel loopt, nadat ze de winkel zijn binnengekomen, vrij resoluut een rustige hoek van de winkel in.

Apeldoorn, diefstal zonnebrillen Op zaterdagmiddag 21 mei stelen twee jonge vrouwen drie zonnebrillen van het merk Bvlgari bij de Eyewish opticien aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.

Apeldoorn, poging diefstal Mediamarkt Op 22 mei probeert een man een draadloze koptelefoon van het merk Sennheiser twv 219,- te stelen. Minutenlang is de man tevergeefs bezig om de beveiligingstag van de koptelefoon te halen.

Epse, diefstal uit bandenspanningsautomaat Op 5 april rond 01.40 uur wordt door een man de bandenspanningsautomaat van het Gulf tankstation aan de Lochemseweg in Epse opengebroken. Hij neemt al het muntgeld mee en veroorzaakt grote schade aan het apparaat.

Zutphen, zware mishandeling Op 7 februari, omstreeks 04.00 uur, werd een 46 jarige inwoner van Zutphen zwaar mishandeld. Het mannelijke slachtoffer liep samen met 2 vrouwen in het steegje tussen de Spittaalstraat en de Tadamasingel. Op een gegeven moment werden zij aangevallen door een onbekende man.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten