112Gelderland

Zaltbommel - Politie houdt vierde verdachte gewelddadige diefstallen Zaltbommel aan

De politie heeft eind mei een vierde verdachte aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij diverse diefstallen met geweld in vereniging en poging doodslag. Het gaat om een 19-jarige inwoner van de gemeente Maasdriel. Hij zit al in de gevangenhouding (90 dg).

In november 2015 startte de politie met het onderzoek. Half april dit jaar werden twee verdachten van 17 uit Zaltbommel en een 18-jarige verdachte uit Hurwenen aangehouden. Ook werden toen huiszoekingen gedaan. Alle verdachten zitten nog vast.   Het viertal wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij diverse overvallen en berovingen op 3 en 7 november van het vorig jaar achter de Oliemolen in Zaltbommel en op 27 november dat zelfde jaar in het parkje van de Bloemkeshof, eveneens in Zaltbommel. De politie maakt het dossier op zodat het kan worden ingestuurd naar het OM. De vier verdachten zullen te zijner tijd zich op 19 juli a.s. moeten verantwoorden voor de rechter.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten