112Gelderland

Incident in hotel; twee mannen aangehouden

Harderwijk - De politie onderzoekt een incident in een hotel aan De Leuvenumseweg in Harderwijk. Hier zou op donderdagochtend 31 januari een vechtpartij hebben plaatsgevonden, waarbij mogelijk geschoten is. Er zijn twee mannen aangehouden. Een andere man die niet door vuurwapengebruik gewond raakte, is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling.

De politie kreeg kort na 07.00 uur een melding dat er in een hotelkamer een vechtpartij was geweest, waarbij mogelijk was geschoten. Meerdere agenten gingen naar het pand en troffen een gewonde man aan. Hij bleek niet door vuurwapengebruik gewond te zijn. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In verband hiermee zijn twee verdachten aangehouden en de politie onderzoekt wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Het Team Forensische Opsporing stelt een onderzoek in de hotelkamer in. Verdere informatieis op dit moment nog niet te geven.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten