112Gelderland

Wijchen - Man en vrouw aangehouden met drugs en dolk in auto

Zaterdag 11 juni om 19.20 uur hebben agenten in een auto een flinke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De inzittenden zijn aangehouden.

De auto werd ter controle staande gehouden door de politie, mede naar aanleiding van een loshangende kentekenplaat. Op de carpoolplaats bij Wijchen, langs de A326, zijn de inzittenden en auto gecontroleerd. Bij het openen van een portier zag de politie meteen een dolk in de auto liggen. Hierop is de auto grondiger gecontroleerd op basis van de wet wapens en munitie. Bij deze doorzoeking kwamen acht zakjes en vijf flesjes harddrugs en zon 50 pillen (ook harddrugs) tevoorschijn. De inzittenden, een 34-jarige vrouw en 24-jarige man uit Doetinchem, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op. Alle drugs, de dolk, en een geldbedrag dat n van de verdachten bij zich droeg, zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten