112Gelderland

Brievenbus opgeblazen, poststukken vernield

Hattem - Op de Kerkstraat in Hattem, ter hoogte van de Bruna, is vrijdagavond 30 november een TNT brievenbus uitgebrand. Hierbij gingen verschillende poststukken in vlammen op.

De brand werd rond 22.50 uur gemeld bij de hulpdiensten. De brandweer bluste de brand en kon uit de brievenbus, die rond 18.00 uur was geleegd, nog een aantal poststukken redden. Deze zijn terug gegeven aan de verzenders.

De brand is vermoedelijk ontstaan doordat een rotje dat in de brievenbus werd gestopt ontplofte. Door de ontploffing en de brand die daarna ontstond is de brievenbus onbruikbaar geworden.

De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben dat met dit incident te maken kan hebben. Ook wil de politie in contact komen met mensen die vrijdag 30 november na 18.00 uur nog post in de brievenbus hebben gedeponeerd. Zij kunnen contact opnemen met telefoonnummer 0900 8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten