112Gelderland

Ermelo, Varsseveld - Zwaar beschonken drankrijders van de weg gehaald

In Ermelo en Varsseveld heeft de politie zondag zwaar beschonken automobilisten van de weg gehaald. Beide bestuurders zijn hun rijbewijs voorlopig kwijt.

Op de Harderwijkerweg in Ermelo troffen agenten zondagavond rond 20.00 uur een ravage aan. Een 38-jarige Pool zonder vast adres was in zwaar beschonken toestand op wegmeubilair gebotst. Daarbij had de man zich ook schuldig gemaakt aan spookrijden. Nadat de man gestrand was pakten omstanders zijn autosleutels af zodat hij niet verder kon rijden. Bij de Pool werd een alcoholgehalte gemeten van 1320 ug/l, maar liefst zes keer de limiet.

Een 31-jarige man uit Emmerich werd zondagavond in Varsseveld door agenten op de Dames Jolinkweg aan de kant gezet nadat passanten zijn slingerende weggebruik hadden gemeld. Bij de Duitser werd een alcoholgehalte gemeten van 1100 ug/l. Dat is vijf keer de limiet. (, ) 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten