112Gelderland

Zaltbommel - Tiel - Vught - Den Bosch - Politie onderzoekt bommeldingen

De politie is volop bezig met een onderzoek naar vijf bommeldingen die op woensdag 1 juni rond 16.30 uur binnenkwamen in instellingen in Tiel, Zaltbommel (2x), Vught en Den Bosch. Er is nog niemand aangehouden en we staan open voor informatie die kan leiden tot meer zicht op de dader (of wellicht daders).

Na de meldingen zijn de meeste instellingen korte tijd ontruimd; dat gebeurde op een ordelijke en rustige wijze. Na onderzoek is nergens een explosief aangetroffen. In mediaberichten wordt gesuggereerd dat de meldingen (die via telefoon binnenkwamen) uit het buitenland afkomstig zijn. Dit wordt zeker meegenomen in het onderzoek, maar we houden ook rekening met andere opties. Heeft u informatie die ons kan helpen Bel ons dan op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten