112Gelderland

Vrouw beroofd door twee mannen

Ede - Op dinsdagavond 29 januari tussen 19:40 en 19.45 uur werd in het Proosdijpark gelegen tussen Veenderweg en Valkestein een 66-jarige vrouw uit Ede beroofd.

Zij reed op haar fiets over het fietspad in de richting van Valkestein. Ter hoogte van de schaarhekjes stond een persoon wat voorover gebogen. Als de vrouw deze persoon passeert, voelt zij dat haar tas die in haar fietstas zit, uit de fietstas valt. Zij stopt en loopt terug. Dan staan er twee personen met bivakmutsen voor haar en wordt zij bedreigd met een mes. Ze pakken een tas van haar af en gaan er vandoor in de richting van de Valkensteinflat.  

Het signalement van de beide jongens/mannen luidt als volgt: lengte: ca 1,75 meter land, postuur: slank, zwarte kleding, zwarte bivakmutsen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien in de omgeving van het Proosdijpark Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doen. Bel dan 0800-7000. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten