112Gelderland

Tiel - Man ernstig gewond bij conflict in woning

De politie heeft woensdagavond, tegen middernacht, een 37-jarig inwoner van Tiel aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. De 37-jarige verdachte was op bezoek bij een buurman, een 47-jarige Tielenaar. De twee kregen het met elkaar aan de stok in de woning van het 47-jarige slachtoffer die daarbij ernstig gewond raakte. Nadat de melding bij de meldkamer binnenkwam werden alle hulpdiensten ingezet, evenals de traumaheli.

Wat er zich precies heeft voorgedaan in de woning van het 47-jarige slachtoffer is nog onduidelijk en wordt onderzocht. Kort na het incident vluchtte de verdachte de woning uit maar deze kon even later alsnog worden aangehouden. De politie startte direct met het onderzoek evenals de afdeling forensische opsporing. De politie zet het onderzoek voort en doet verder geen nadere mededelingen.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten