112Gelderland

Barneveld - Inbraak en snelkraak pinautomaat

In Barneveld hebben onbekenden in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een supermarkt, waarna de in het pand staande geldautomaat werd opengebroken. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

De daders sloegen omstreeks 00.55 uur toe in het Albert Heijn-filiaal aan de Burgemeester Kuntzelaan. Bij de inbraak ging het alarm af maar toen de politie binnen enkele minuten terplaatse was bleken de daders al gevlogen. Het is nog onbekend of er geld is buit gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. Ook wordt onderzocht of er verbanden zijn met de recente en soortgelijke inbraak in Ede vorige week donderdagnacht. Getuigen die iets hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl () 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten