112Gelderland

Erp - Automobiliste gearresteerd na onder invloed rijden tegen boom

De politie arresteerde vrijdagavond 20 mei een 36-jarige automobiliste uit Apeldoorn die in Erp onder invloed met haar auto tegen een boom was gereden.

Een andere weggebruiker meldde rond 21.15 uur bij de politie dat hij op de weg van Veghel naar Erp achter een automobiliste reed die gevaarlijk reed. Haar auto slingerde over de weg, was al over een vluchtheuvel gereden en andere autos moesten uitwijken. Op de Heuvelberg was de wagen tegen een boom beland. Toen agenten ter plaatse kwamen, lieten ze de vrouw blazen. Daaruit kwam naar voren dat ze teveel had gedronken. Ze had ook geen geldig rijbewijs. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat ze enkele XTC-pillen, twee flesjes GHB en een blokje hash bij zich had. Dat is allemaal in beslag genomen. In het bureau voelde de vrouw zich niet lekker, waarop ze met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Hier bleek al snel dat het meeviel. De politie gaat de vrouw nog horen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten