112Gelderland

Driebergen - Aanhoudingen leiden tot inbeslagname

De politie heeft woensdag 18 mei een 41-jarige man uit Didam en een 41-jarige inwoner uit Bemmel aangehouden als verdachten van de handel en export in verdovende middelen. Bij een zoeking in een woning in Didam zijn onder andere vijf dure autos en een van diefstal afkomstige boot in beslag genomen.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid waren een onderzoek gestart, nadat door de Douane in een lading vijftien kilo cocane was aangetroffen. Het rechercheonderzoek leidde uiteindelijk naar de twee verdachten die woensdag zijn aangehouden.   Bij de zoeking door politie en Belastingdienst in de woning van de hoofdverdachte in Didam werden de volgende zaken in beslag genomen:              Drie dure Mercedessen            Een Ferrari            Een BMW            Een van diefstal afkomstige boot            Twee waterscooters            Tien kilo zilver            Tien waardevolle horloges            Hennepkwekerij met twintig planten            Enkele zakken hennep            Administratie De 41-jarige man uit Bemmel is donderdagmiddag in vrijheid gesteld, maar is nog wel verdachte. De 41-jarige Didammer zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid aan de rechtercommissaris in Zwolle. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten