112Gelderland

Politie zoekt getuigen van fietsdiefstal

Nijkerk - Op vrijdagavond 25 januari is in Nijkerk een 15-jarige jongen door twee jongens van zijn fiets beroofd. De politie heeft het tweetal aangehouden maar is nog op zoek naar getuigen van de diefstal.

De jongen stond rond 20.15 uur voor een stoplicht aan het kruispunt Amersfoortseweg-Frieswijkstraat te wachten, toen zijn fiets met geweld door het tweetal werd gestolen. De fietser wist met behulp van omstanders de fietsdieven te volgen en waarschuwde de politie.

Agenten hebben de twee 16-jarige jongens uit de gemeente Utrecht in de buurt aangehouden. Het tweetal is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Inmiddels zijn beiden met een proces-verbaal heengezonden. De fietser heeft zijn fiets terug. Ook moest hij zich in het ziekenhuis laten behandelen aan het opgelopen letsel.

Van de diefstal zijn meerdere personen getuigen geweest. Om een beter beeld te krijgen van de situatie is de politie nog opzoek naar deze getuigen. Zij kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten