112Gelderland

Geldermalsen - Geldautomaat in supermarkt gekraakt

In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden een geldautomaat gekraakt in een supermarkt aan Achter het Veer. Onbekend is of er geld is buitgemaakt.

Rond 04.30 uur kreeg de politie een inbraakmelding van de supermarkt. Agenten die snel ter plaatse waren, zagen dat een grote winkelruit was vernield. Een geldautomaat die in de supermarkt staat was opengebroken. Door de afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse een sporenonderzoek gedaan. Daarnaast wordt een buurtonderzoek gehouden. Mogelijk is bij de inbraak een witte Audi stationcar betrokken.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets van deze inbraak hebben gezien of die meer informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem. Ook is het mogelijk om via onderstaande link een reactie te sturen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten