112Gelderland

Tiel - Aanhouding voor uitgeven vals geld

De politie heeft vrijdagavond een 17-jarige inwoner van Tiel aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij die avond een vals biljet van 50 Euro heeft uitgegeven en daarmee een pizza heeft betaald.

Een onbekende man bestelde een pizza en liet die bezorgen op een adres in Tiel. Toen de pizzabezorger daar aankwam stapte een man uit een auto die vertelde de pizza besteld te hebben. Hij betaalde de pizza van 7 Euro met een biljet van 50 Euro en vroeg 40 Euro aan wisselgeld terug. De pizzabezorger vond het toch wat vreemd en noteerde het kenteken van de auto. Toen agenten naar het adres van de eigenaar van de auto gingen, bleek daar niemand thuis te zijn. Vervolgens werd het telefoonnummer gebeld waarmee de pizza was besteld. Het bleek de telefoon van de 17-jarige Tielenaar te zijn. Na een dringend verzoek meldde hij zich op het politiebureau in Tiel. Daar is hij aangehouden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten