112Gelderland

Bestuurder steekt joint op

Arnhem - Maandagavond werd een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het bezit van harddrugs. Hij werd betrapt nadat hij een joint achter het stuur op stak.

Agenten reden over de Jansbinnensingel en zagen op het fietspad een auto staan. De 23-jarige zat achter het stuur en agenten zagen dat hij een joint op stak. Ze spraken de man aan en vroegen hem alle aanwezige drugs te tonen. Hij gaf een zakje wiet. Agenten doorzochten de auto en troffen nog een zakje wiet aan. Toen de 23-jarige werd aangehouden, deed hij vreemd met zijn hoofd. Plotseling viel zijn pet af en deze kwam tussen zijn voeten terecht. Agenten zagen vervolgens dat er ook een zakje met daarin 28 bolletjes mogelijk cocane tussen zijn voeten lag. Alle drugs zijn in beslaggenomen. De 23-jarige werd overgebracht naar het politiebureau.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten