112Gelderland

Duo opgepakt met partij Qat

's-Heerenberg - De politie in s-Heerenberg heeft in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 januari twee mannen opgepakt omdat ze een partij Qat vervoerden in een bestelauto. De twee vielen door de mand bij een routinecontrole.

Het duo, een 17-jarige jongen zonder vaste woonplaats en een 32-jarige man uit Delft reed omstreeks half twee in een bestelwagen over de Bievankweg in Beek. Omdat de bestuurder eerst richting aangaf om richting de A12 te rijden en vervolgens toch een andere weg koos stelden de agenten op de Drieheuvelenweg in s-Heerenberg een controle in. Daarbij zagen ze dat de gehele laadruimte van de bestelwagen gevuld was met dozen waar Qat in bleek te zitten. Bezit en vervoer van Qat is sinds kort verboden volgens de Opiumwet. Het duo werd daarop aangehouden. De partij Qat is in beslag genomen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten