112Gelderland

Culemborg - Politie zoekt getuigen na autobranden

De politie doet onderzoek naar brandstichting in twee autos in Culemborg. Zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag kwamen er twee meldingen van autobranden aan de Rozenstraat en de Van Duijn van Maasdamstraat binnen.

Uit eerste onderzoek komt naar voren dat de brand in beide gevallen is aangestoken. Daarom zal de politie in beide gevallen buurtonderzoek doen. Ook is er technisch onderzoek gedaan. Dit onderzoek is belangrijk om sporen vast te leggen die mogelijk naar de daders leiden. Hebt u de afgelopen 24 uur iets gezien dat met deze branden te maken kan hebben Bel dan de politie om uw tips door te geven, dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt uw informatie ook via het internet aan ons doorgeven. Ziet u iets verdachts in uw buurt Schroom niet om meteen 112 te bellen! (//SK)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten