112Gelderland

Agent gewond bij aanhouding

Zetten - Bij de aanhouding van twee meisjes in Zetten maandagavond 28 januari is een agent gewond geraakt. De man liep vermoedelijk een beenbreuk op en moest naar het ziekenhuis.

Agenten zagen die avond omstreeks negen uur op de Mammoetstraat twee kennelijk minderjarige meisjes lopen en stelden een controle in. Daarbij bleek dat de jongste van de twee, een 16-jarig meisje, was weggelopen uit een inrichting een aangehouden moest worden. Toen de agenten tot aanhouding wilden overgaan begon het meisje zich te verzetten en wist zich los te rukken. Daarbij kreeg ze hulp van de ander, een 18-jarig meisje uit Helmond.

Na een korte achtervolging ontstond er wederom een schermutseling waarbij een van de agenten viel en beenletsel opliep. Daarop zagen beide meisjes weer kans te ontkomen. Ze konden even later alsnog door te hulp geschoten collega agenten worden aangehouden. De twee zitten vast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten