112Gelderland

Hennepkwekerij met 300 planten ontruimd

Nijmege - Maandagmiddag ontving de politie een melding dat er mogelijk een hennepkwekerij werd ontruimd aan de Transvaalstraat in Nijmegen. Vier personen werden hier voor aangehouden.

Agenten gingen naar de woning en in de tuin zagen ze meerdere dozen staan. Er kwamen mannen naar buiten gelopen, waarvan er n hennepresten op zijn trui had. Vervolgensliepen agenten de woning in waar ze een sterke henneplucht roken.Ook zagen ze meerdere attributen die gebruikt worden bij de ontmanteling van hennepkwekerijen liggen en lag er veel potgrond op de vloer. Ondertussen kwam er nog een man en een vrouw naar beneden gelopen. De vier, een 68-jarige Wijchenaar, een 50-jarige vrouw uit Nijmegen en twee Nijmegenaren van 39 en 53, werden aangehouden.

Op de bovenverdieping troffen ze zakken met hennepplanten en resten aan. Er was duidelijk te zien dat er in twee kamers hennepplanten hadden gestaan. In totaal werden er ongeveer 300 planten aangetroffen. Alle hennep en de aangetroffen attributen werden in beslag genomen en vernietigd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten