112Gelderland

Nijmegen - Politie onderzoekt diefstal met geweld uit woning

Zondagavond, even na middernacht, kreeg de politie een melding dat in een woning aan de 44e straat Lankforst een vrouw hard aan het gillen was. Agenten gingen snel ter plaatse om te onderzoeken wat er aan de hand was.

Op het aangegeven adres troffen agenten twee vrouwen aan die behoorlijk in paniek waren. In de woning zouden enkele mannen zijn binnen gedrongen nadat ze hadden aangebeld. En van de mannen was in de woning op zoek gegaan en had een geldbedrag weggenomen. Tegen de vrouwen was ook geweld gebruikt. Mogelijk gaat het om mannen met een donkere huidskleur. De recherche onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

De recherche is op zoek naar mogelijke getuigen die zondagavond iets is opgevallen in of rond de 44e straat Lankforst. Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Nijmegen via telefoonnummer 0900-8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden gedaan via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten