112Gelderland

Vier gestolen auto's aangetroffen, politie zoekt getuigen

Vriezenveen - Zaterdag 26 januari zijn in een woonwijk in Vriezenveen vier gestolen autos teruggevonden dankzij oplettende bewoners. De politie is op zoek naar getuigen om erachter te komen wie de autos daar heeft neergezet.

Zaterdag gaf een oplettende bewoner van De Koolmees in Vriezenveen door aan de politie dat op De Koolmees een onbekende auto onafgesloten op een parkeerplaats stond. De auto bleek de dag ervoor te zijn gestolen in Enschede. Op de parkeerplaats stond nog een auto die op donderdag 24 januari was gestolen in Apeldoorn. Toen agenten op De Koolmees waren, werden zij aangesproken door een buurbewoner die even verderop een vreemde auto had zien staan. De auto bleek op 25 januari te zijn gestolen in Losser. Tenslotte troffen de agenten nog een gestolen auto aan die op 25 januari was gestolen in Utrecht. Alle vier de autos betroffen Volkswagen Transporters.

De eigenaren van de autos zijn genformeerd over het aantreffen van hun autos. De autos zijn weggesleept en zullen door de forensische opsporing worden onderzocht.

Mensen die mogelijk hebben gezien wie de autos daar heeft neergezet of die andere informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten