112Gelderland

Zutphen - Verdachten van drugshandel lopen tegen de lamp bij controle

Bij een verkeerscontrole in Zutphen heeft politie vier mannen aangehouden die zich vermoedelijk met drugshandel bezighielden. Tijdens de controle zagen agenten een verdachte auto rijden, drie mannen stapten uit en gingen een caf binnen.

Toen ze naar buiten kwamen en weg wilden rijden hebben agenten de bestuurder naar de controleplaats aan de Isendoornstraat gedirigeerd. Daar is de auto met behulp van een speurhond doorzocht. In een tas werd een partij met vermoedelijk herone gevonden. Ook werden er voor duizenden euros aan contant geld aangetroffen.  De drie inzittenden van de auto zijn daarop aangehouden. Het gaat om twee mannen van 23 en 26 jaar uit Vroomshoop, en een 34-jarige inwoner van Zutphen. Ook in het caf is nog naar drugs gezocht, daar werd niets aangetroffen. Wel werd een 40-jarige man uit Zutphen aangehouden omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de drugshandel.  De politie doet nu verder onderzoek naar de vier verdachten.  ( SK)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten