112Gelderland

Amsterdam, Nunspeet - Gevonden lichaam Nunspeet blijkt vermiste Susanna Boon

Het lichaam dat deze week werd gevonden in het bos bij Nunspeet, is gedentificeerd. Het blijkt te gaan om de vermiste Susanna Boon. Zij is door geweld om het leven gekomen.

Boon (51) werd vermist sinds 8 januari. Zij verliet die nacht rond 01.00 uur na een ruzie met haar partner hun woning aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam en keerde niet terug. Onderzoek naar haar verblijfplaats volgde en ook in onder andere Opsporing Verzocht werd aandacht gevraagd voor de vermissing.Vanochtend is de identiteit van de vrouw die dinsdag in Nunspeet werd gevonden definitief vastgesteld. Het blijkt te gaan om Susanna Boon. Na aantreffen van haar lichaam was niet direct duidelijk hoe zij om het leven gekomen was. Er volgde eenĀ  sporenonderzoek in het bos bij Nunspeet. Donderdag vond sectie op haar lichaam plaats. Hieruit bleek dat zij door geweld om het leven gekomen is.

Op 29 maart werd door een wandelaar het lichaam van een vrouw gevonden in het Zandenbos bij Nunspeet. Er volgde een sporenonderzoek, met medewerking van het NFI. Ook werden onder andere speurhonden, de politiehelikopter en een drone ingezet.

Nu blijkt dat het om de vanuit Amsterdam vermiste Susanna Boon gaat, is het onderzoek overgedragen aan de Amsterdamse recherche.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten