112Gelderland

Doorrijden na aanrijding: rijbewijs kwijt

Zevenaar - Het doorrijden na een aanrijding in Zevenaar heeft een 18-jarige Duivense zondag 27 januari het rijbewijs gekost. Bij de aanrijding was verder niemand gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over negen 's ochtendstoen een 35-jarige Zevenaarse vanaf de Ringbaan Oost de kruising met de Doesburgseweg op reed om over te steken richting Ringbaan Noord. Op dat moment kwam de 18-jarige Duivense vanuit de richting Zevenaar-Centrum de kruising oprijden. Beide bestuurders botsten midden op de kruising op elkaar.

De Duivense reed na het ongeval door zonder zich bekend te maken. Een getuige zette echter de achtervolging in en waarschuwde de politie. Op De Kastanje in Didam lukte het de getuige de Duivense klem te zetten, waarna het meisje even later door de politie werd aangehouden. De Duivense wordt ervan verdacht roekeloos te hebben gereden. Om die reden is haar rijbewijs ingevorderd. De Duivense was nog geen half jaar in het bezit van het document. Van drankgebruik was geen sprake, aldus de politie.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten