112Gelderland

Arnhem - Politie houdt man aan met pistool

Op dinsdagmiddag 29 maart werd door de politie een man met pistool op een scootmobiel aangehouden. Dit gebeurde na een korte achtervolging te voet en eindigde in de Pastoorstraat in Arnhem.

De politie had zeer recent een melding gekregen dat iemand een man op een scootmobiel had gezien en iets bij zich droeg dat leek op een vuurwapen. Tijdens de briefing werd het signalement van die man met de agenten gedeeld. Rond 12.15 uur zag een agent bij toeval voor de deur van het politiebureau een man die voldeed aan het signalement. Agenten zette direct de te voet de achtervolging in. In de Pastoorstraat konden ze de man vastpakken. Daar bleek de 69-jarige man een pistool bij zich te hebben. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Aan het bureau bleek het om een gasalarmpistool te gaan. Tegen de man uit Arnhem is proces-verbaal opgemaakt voor het bij zich hebben van het wapen dat niet van een echt vuurwapen is te onderscheiden.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten