112Gelderland

Arnhem - 2 aanhoudingen in onderzoek naar schietincident Arnhem

In het onderzoek naar de schietpartij die op 15 december 2015 plaatsvond op de Boulevard Heuvelink in Arnhem, heeft de politie op dinsdag 29 maart twee verdachten aangehouden. Het betreft een 38-jarige man uit Epe en een 39-jarige man uit Utrecht. Daarnaast heeft de politie in 3 woningen zoekingen gedaan; in Apeldoorn, Epe en Arnhem. In de woning in Arnhem werd een hennepkwekerij aangetroffen.

Een 35-jarige Arnhemmer werd op 15 december neergeschoten bij een ruzie. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd en daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie is direct na het schietincident een onderzoek gestart. Zo zijn er sporen veiliggesteld en geanalyseerd door de technische recherche en is er uitvoerig met betrokkenen en getuigen gesproken. Gedurende het politieonderzoek kwamen de twee mannen als verdachten in beeld. 

In de woning aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem waar de politie een zoeking heeft gedaan, werd een hennepkwekerij aangetroffen. Verdeeld over twee ruimten stonden in totaal 2471 hennepplanten. De planten en benodigde kweekapparatuur zijn in beslag genomen. De eigenaar van de woning is n van de twee aangehouden verdachten, namelijk de 38-jarige man uit Epe.   De recherche zet het onderzoek voort. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. In deze fase van het onderzoek kan geen nadere informatie gegeven worden.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten