112Gelderland

Nederland - Dood Jol Alfarez in Opsporing Verzocht

De dood van Jol Alfarez in Zutphen komt vanavond aan bod in de uitzending van Opsporing Verzocht. Daarnaast aandacht voor een reeks mishandelingen in Asten en we vragen uw hulp bij de zoektocht naar een taxichauffeur. Daarnaast onder meer overvallen in Zoetermeer, Lopikerkapel en Ridderkerk.

De zaken op een rij: Reeks mishandelingen in Asten; Partij cocane in Antwerpen/Drimmelen; Gewapende overval in Zoetermeer; Overval in Ridderkerk; Taxichauffeur gezocht in Amsterdam; Dood Jol Alfarez in Zutphen; Pinfraude in Noord-Holland; Overval in Lopikerkapel; Inbraak en pinfraude in Utrecht en Weesp. Opsporing Verzocht is vandaag om 20.30 uur tot 21.15 uur op NPO 1. Met je tablet, laptop of smartphone kun je ook kijken op het second screen via live.politie.nl. De herhaling van de uitzending is woensdag 23 maart rond 11.40 uur op NPO 2. Ook dan is het second screen online.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten