112Gelderland

Arnhem - Verdachte opgepakt in onderzoek gewapende straatroof

In het onderzoek naar een straatroof op 13 februari in Arnhem heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Ermelo. De jongen werd herkend na het vertonen van beelden van bewakingscameras bij het televisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland.

De straatroof deed zich voor in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari nabij een pinautomaat op het Gele Rijdersplein. Kort na middernacht werd een 36-jarige Arnhemmer door twee mannen belaagd terwijl hij geld stond te pinnen. Tijdens een schermutseling werd de Arnhemmer door een van de twee gestoken. De ander zag op dat moment kans de pinpas en het gepinde geld te bemachtigen, waarna beide daders op de vlucht sloegen. Na het vertonen van de beelden op televisie werd een van de daders herkend. Hij is vorige week aangehouden. Naar de andere dader wordt nog gezocht. () 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten