112Gelderland

Apeldoorn - Politie nog op zoek naar dader(s) schietincident Apeldoorn

De politie is sinds 19.00 uur zaterdagavond, volop met het onderzoek bezig naar het schietincident dat plaatsvond op Houtsnijdershorst in de wijk De Maten in Apeldoorn. De dader(s) is/zijn nog voortvluchtig. De politie is gestart met een Team Grootschalige Opsporing en heeft ongeveer 25 rechercheurs op de zaak gezet. Wat de toedracht van het schietincident is geweest wordt onderzocht. De politie houdt alle scenarios open.

Bij het schietincident kwam een 31-jarige man uit Apeldoorn om het leven. Zijn broer, een 32-jarige man zonder vaste verblijfplaats raakte zwaar gewond. De bewoonster, een 34-jarige vrouw raakte lichtgewond en kon gisterenavond na behandeling in het ziekenhuis, al kort door de politie worden verhoord. Op de plaats van het schietincident wordt nog volop onderzoek gedaan door de technische recherche. In belang van het onderzoek doet de politie geen nadere mededelingen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. Ook andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte(n) is van harte welkom. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of, als u uw informatie liever anoniem meldt, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.    

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten