112Gelderland

Culemborg - Drietal vast na 'pinnen'

Na een melding van verdacht pingedrag en een snelle vluchtrit van Culemborg richting Boxtel, heeft de politie 3 personen gearresteerd woensdagmiddag. Het gaat om een man (21) en twee vrouwen (19 en 20 jaar).

Rond 11.30 uur zag alert personeel van de Rabobank aan de Boerenstraat in Culemborg, een vrouw bij de pinautomaat een grotere hoeveelheid muntgeld pinnen. Omdat de situatie niet vertrouwd werd, liep een medewerkster naar de onbekende vrouw. Deze vrouw vertrok spoorslag met achterlating van een deel van het gepinde geld. Zij stapte in een personenauto, waarvan de bestuurder direct wegreed. Een medewerker van de bank reed er achteraan en informeerde tussentijds de politie. Agenten namen de achtervolging over. De gevluchte automobilist haalde daarbij meerdere verkeersgevaarlijke toeren uit op de snelweg.In samenspel met politiecollegas uit het naastgelegen werkgebied is de gevluchte automobilist tot stoppen gebracht bij Boxtel. Alle drie de inzittenden zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij diefstal of gebruik van mogelijk een gestolen bankpas. De recherche heeft de zaak nu in onderzoek; verdere details voor publicatie ontbreken op dit moment. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten