112Gelderland

Onder invloed er vandoor

Nijmegen - In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie een 37-jarige Nijmegenaar aan voor diverse overtredingen. Toen de agenten de man op zijn scooter wilden controleren ging hij er vandoor. Uiteindelijk kon hij toch worden aangehouden.

Agenten zagen de man op de St. Jorisstraat rijden. Hij had door zijn rijgedrag de aandacht van de agenten getrokken. Toen de agenten naast hem kwamen rijden en hem sommeerden te stoppen gaf hij aan dat niet te doen en ging er vandoor. Op de Bijleveldsingel werd hij klemgereden.

Hij wilde om de politieauto heen rijden maar raakte daarbij in de slip en ging onderuit. Hij stond op en was meteen zeer agressief naar de agenten. Zij hebben de man overmeesterd en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij ingesloten. Hij bleek gedronken te hebben maar weigerde mee te werken aan de bloedtest. Vandaag zal voor diverse feiten proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten