112Gelderland

Nijmegen - Vrouw rijdt onder invloed tuin in

Een 25-jarige vrouw uit Nijmegen is zaterdagavond aangehouden nadat zij met haar auto in een tuin was beland en in totaal drie autos beschadigde. De vrouw bleek onder invloed van alcohol.

De politie kreeg omstreeks 22.30 uur de melding dat een vrouw met haar auto een tuin was ingereden op de Angerensteinstraat in Nijmegen. De vrouw was van de weg geraakt en had een geparkeerde auto geramd waarna zij in een tuin tegen een muurtje belandde. Door de vaart van de botsing ontstond een kettingreactie waarbij de geramde auto een andere auto raakte, die op zijn beurt tegen nog tegen een andere auto botste. De auto die het eerst geramd werd, is vermoedelijk total loss. De andere twee autos raakten ook beschadigd. Ook de auto van de verdachte is total loss. De vrouw moest na de aanrijding blazen. Zij bleek onder invloed van alcohol. Hierop is zij aangehouden. Van de vrouw is een bloedtest afgenomen om het alcoholpromillage en eventuele gebruikte drugs vast te stellen. De uitkomst hiervan zal enige tijd duren. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Bij de vrouw zat nog een minderjarig kind in de auto. Deze is opgevangen. De politie heeft een zorgmelding voor dit kind doorgegeven aan Bureau Jeugdzorg. De politie maakt proces-verbaal op.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten