112Gelderland

Hoevelaken - Politie zoekt getuigen overval op winkel

De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een winkel aan de Creutzbergstraat in Arnhem. Dit gebeurde vrijdag 11 maart 2016 rond 17.30 uur.

Rond half zes kwam er een onbekende man de winkel binnen en vroeg een medewerkster om sterke drank. Toen zij om zijn identiteitsbewijs vroeg, werd hij kwaad. Vervolgens bedreigde hij de medewerkster met een steekvoorwerp en vroeg om geld. Toen zij hem dit niet wilde geven, wilde hij er met een paar flessen sterke drank vandoor gaan. De medewerkster heeft de man nog geprobeerd tegen te houden. Dit is helaas niet gelukt. De overvaller ging er met de flessen vandoor. Er waren op het moment van de overval geen andere klanten in de winkel.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft. Het gaat om een man tussen de 18 en 22 jaar uit. Hij is ongeveer 1.70m lang en heeft een getinte huidskleur. De man had donker haar dat strak om zijn gezicht gekamd zat en hij droeg een zwarte jas, een wit shirt, een zwarte broek (met kapotte stukken) en donkere schoenen. Heeft u informatie over deze overval Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 884 of anoniem via 0800 7000.      

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten