112Gelderland

Nijmegen - Find my Iphone succesvol bij opsporing

De politie heeft maandag aan het begin van de avond een 40-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van heling en/of diefstal van een telefoon. De eigenaresse van de telefoon die een week eerder aangifte had gedaan van de diefstal van haar Iphone, had zich gemeld bij de politie. Zij had op de webapplicatie find my Iphone gezien dat haar telefoon in de omgeving van een grote supermarkt aan de Daalseweg in beweging was gekomen.

Agenten gingen die kant op en probeerden ondanks de drukte op de lokatie vast te stellen waar de telefoon zich bevond. Na enkele minuten zagen zij dat de telefoon richting Keizer Karelplein ging. De agenten gokten en gingen achter een rijtje autos aan waar de telefoon in zou moeten liggen. Op de Dennestraat werd de meest verdachte auto aan de kant gezet. Dit bleek de juiste te zijn. Een controle van het alarmsignaal deed de Iphone alarmeren. De verdachte gaf toe dat de telefoon onder de stoel van de bijrijder lag. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten