112Gelderland

Nunspeet - Echtpaar overvallen in woning Nunspeet

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 maart een overval gepleegd op een woning aan de Molenweg in Nunspeet. De bewoners raakten daarbij niet gewond maar zijn wel hevig geschrokken. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Tussen 03.30 en 04.30 uur werd het echtpaar geconfronteerd met (voor zover nu bekend) twee onbekende mannen in hun woning. De man en vrouw zijn opgesloten in n van de ruimtes in hun huis. De daders hebben vervolgens de woning doorzocht en zijn er vandoor gegaan met een onbekende buit. Over een signalement van de daders is op dit moment nog niets bekend.

De politie is een onderzoek gestart. Zo doet de technische recherche sporenonderzoek in de woning en gaat de recherche uitgebreid met de slachtoffers in gesprek. De politiehelikopter maakt overzichtfotos van de woning en de omgeving. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan met 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten