112Gelderland

Gewonden bij eenzijdig verkeersongeval

Koekange - Zaterdagavond raakten twee personen gewond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Mr. J. de Blieckweg in Koekange.

Agenten reageerden op een melding van een personenauto die tegen een boom zou zijn aangereden. Agenten troffen in de auto drie personen aan. De 19-jarige bestuurder uit IJhorst en een 17-jarige bijrijder Koekange bleken gewond en werden met hoofd- en nekklachten, door een ambulance, naar het ziekenhuis overgebracht. Een derde 16-jarige passagier uit Koekange bleef ongedeerd. Uit onderzoek bleek dat een 19-jarige bestuurder uit IJhorst, door nog onbekende oorzaak, niet tegen een boom maat tegen een paaltje tot stilstand was gekomen. Getuigen hadden gezien dat de bestuurder na het ongeval er vandoor probeerde te gaan. De auto bleef verderop plotseling stilstaan. Omdat agenten vermoedden dat de bestuurder onder invloed van alcohol was werd in het ziekenhuis een bloedproef van de man afgenomen om het alcoholpromillage vast te kunnen stellen. De auto raakte beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgesleept. De verkeersongevallen analyse (VOA) stelt een onderzoek in naar de toedracht van het verkeersongeval.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten