112Gelderland

Nijmegen - Nijmegen Twee maal drugsaanhoudingen

Donderdag zijn in Nijmegen drie verdachten gearresteerd; drugs is daarin de rode draad.

Een 32-jarige Nijmegenaar is door de politie donderdagmiddag aangehouden op verdenking van het overtreden van een gebiedsverbod. Dit was eerder als sanctie opgelegd door de burgemeester na dealen in het centrum. Na zijn aanhouding zijn in de kleding van de verdachte meerdere zakjes met drugsgelijkende inhoud aangetroffen. De drugs zijn in beslaggenomen voor onderzoek. ()

Politieagenten hebben donderdagavond op het Joris Ivensplein twee verdachten aangehouden voor het dealen van drugs. Het duo is afkomstig uit Nijmegen en21 en 25 jaar oud. De politieagenten zagen het duo op een scooter komen aanrijden en weglopen en enkele personen. Bij terugkomst bij hun scooter werd de politie gesignaleerd en gingen beiden er vandoor. Daarbij liepen ze in de armen van de 3 verspreid opgesteld staande politieagenten. Zowel de zakjes met drugs als beide aangehouden verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. Naast het verhoor over de drugs, wordt hen ook het rijden zonder helm en rijbewijs voorgelegd. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten