112Gelderland

Wageningen - Drie Polen met lokfiets aan de haal

In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie mannen met de Poolse nationaliteit van 27, 28 en 31 jaar aangehouden op de A12 tussen wageningen en Ede. Zij worden verdacht van diefstal en/of heling van een lokfiets. De fiets was in Wageningen weggenomen.

Surveillerende agenten kregen door dat een lokfiets bewoog en richting deA12 ging. De agenten zagen de auto rijden en lieten deze stoppen. Daar lag inderdaad de fiets achterin. De bestuurder zij dat hij die niet had gestolen maar de twee mannen die in de andere auto bij hem in de buurt reden wel. Hij werd in iedergeval aangehouden. De agenten gingen achter de andere auto aan en hielden deze op het viaduct bij Veenendaal/De Klomp staande. De inzittenden verklaarden al meteen dat zij de diefstal hadden gepleegd. Ook zij mochten mee naar het politiebureau. Het drietal werd ingesloten. Van n van de gebruikte autos was de technische staat zo slecht dat deze werd afgesleept voor technisch onderzoek. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten