112Gelderland

Overdinkel - Bewoner gewond na gewapende overval op huis

Bij een gewapende overval donderdagochtend vroeg op een huis aan de Hoofdstraat in Overdinkel is de 61-jarige bewoner gewond geraakt. Van de drie overvallers ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak.

De overvallers wisten vanochtend rond 04.30 uur het huis van het slachtoffer binnen te dringen. De man werd vervolgens bedreigd en mishandeld en vastgebonden. Uiteindelijk zijn de daders er met een kluis vandoor gegaan.

Het slachtoffer was door de mishandelingen lichtgewond geraakt en had uiteindelijk kans gezien de hulpdiensten te waarschuwen. Van de daders is op dit moment bekend dat het om vermoedelijk drie gemaskerde mannen waren, allen in het donker gekleed. Ze zouden zijn gevlucht met een witte bus in de richting van Losser. Getuigen, die iets hebben gezien of gehoord of die wellicht meer informatie hebben worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoon 0900-8844 of via het meldformulier op de website www.politie.nl ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten