112Gelderland

Loenen - Politie zoekt getuigen van verkeersongeval met dodelijke afloop

Op maandagochtend 22 februari is op de Groenedaalseweg bij een verkeersongeval een man om het leven gekomen. Door onbekende oorzaak is de auto tegen een boom tot stilstand gekomen.

(Update 22 februari 2016, 15.45 uur) Rond 6.40 uur kreeg de politie de melding dat op deze weg vanuit de richting Loenen een ernstig verkeersongeval had plaatsgevonden. Agenten ter plaatse zagen een bestuurder in een zwaar beschadigde personenauto tegen een boom. Agenten, brandweerlieden en ambulancepersoneel konden helaas niets meer doen voor het 19-jarige slachtoffer uit Apeldoorn. Hij bleek als gevolg van het ongeval te zijn overleden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar getuigen.

De politie vraagt of er mensen zijn die rond het genoemde tijdstip op de Groenendaalseweg reden en nog niet met de politie hebben gesproken. Zij worden verzocht om contact op te nemen met politieteam Apeldoorn via telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten