112Gelderland

Nijmegen - Alerte winkelier belt politie

De politie heeft donderdagavond twee mannen van 19 uit Nijmegen en Oss aangehouden in het centrum van Nijmegen. Zij worden verdacht van diefstal en/of heling van een gsm-telefoon.

Een medewerker van een belwinkel in het centrum van Nijmegen kreeg argwaan toen de twee een telefoon te koop aanboden. Omdat het gebruikelijk is dat aangeboden telefoons worden gecheckt in het digitale opkopers register (DOR) werd het de medewerker van de belwinkel al snel duidelijk dat de telefoon als gestolen stond gesignaleerd. Het tweetal werd aan de praat gehouden en ondertussen waarschuwde hij de politie.

Toen de agenten hen confronteerden met de feiten hadden ze beiden geen verklaring voor het bezit van de telefoon en de herkomst. In een rugzak van n van de twee verdachten werd nog een hamer en een knijptang aangetroffen. De twee werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek wordt voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten