112Gelderland

Zutphen - Politie zoekt getuigen van overval tabakszaak

Op maandagmiddag 15 februari is op de Stationsstraat een tabakszaak overvallen. Dit gebeurde door een man op een zwarte scooter. Onder dreiging van een wapen heeft hij een onbekend geldbedrag buitgemaakt en ging er als een haas vandoor.

Rond 13.15 uur stopte de man met zijn scooter bij de tabaksspeciaalzaak. Eenmaal binnen dreigde de hij met een wapen en eiste geld. De overvaller ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag op de scooter vandoor. Dit ging met hoge snelheid. De politie kreeg van omstanders in de Beukerstraat te horen dat mensen opzij moesten springen om zichzelf in veiligheid te brengen. De politie vermoedt dat het hier om dezelfde man gaat. Er is niemand gewond geraakt.

Het signalement van de overvaller:De overvaller is ongeveer 1.80 a 1.90 lang, droeg een zwarte helm, een zwarte broek -en jas, zwarte schoenen en een zwarte tas.

De politie is op zoek naar getuigen die de overvaller hebben gezien, kort voor of na de overval in de buurt van de Stationsstraat. De politie zoekt ook getuigen in de Beukerstraat die mogelijk informatie hebben over de kentekenplaat van de scooter en rijrichting van de scooter. Hebt u iets gezien dat van belang is voor deze overval Belt u dan met de politie op 0900-8844. Belt u liever anoniem belt u dan met M op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten